hu en

Tavaszi turné

A természet ébredésével, a tavasz új lendületével indultunk útunknak, melynek során jártunk a Balatonnál, a Velencei-tó partján, s ellátogattunk a Világörökség két kiemelkedő helyszínére is.

 

Márciusban a Balatonfüredi Tavaszi Fesztivál keretében adtunk koncertet az Anna Grand Hotel dísztermében. Szvélyes vendéglátásban és nagyszerű közönség fogadtatásában volt részünk. A csodálatos helyszín bennünket is megilletett, amely koncertünknek igazán különleges hangulatot kölcsönzött.

Áprilisban, Húsvét-havában hol másutt lehettünk volna, mint a húsvéti néphagyományokat máig hűen őrző Hollókőben. A csípős hűvös ellenére koncertünk előtt a viseletben locsolkodó fiatalok játéka, a legények verselése s leányok “fürdetése” segítette a forró hangulat megteremtését.

Április végén Agárdon fesztiváloztunk, a Velencei-tavi Hal-, Vad-, Bor- és Pálinkafesztivál meghívásának tettünk eleget.

Májusban pedig Budapesten, a Fonó Budai Zenehz szervezésében megvalósult Budapest FolkFest keretében, a Várkert Bazr csodálatos szabadtéri színpadán mutatkozhattunk be. Az exkluzív helyszín itt is magával ragadott bennünket, s közönségünket egyaránt.

‹ Vissza

Küldd el barátaidnak email-ben Email küldése
X